Ti se intampla asta? Trebuie sa RENUNTI imediat la DIETA

 

Se intampla de multe ori ca oamenii sa tina o dieta cu toate ca aceasta nu mai da rezultate sau daca nu au nevoie neaparat de un regim alimentar. Iata cateva cazuri in care ar trebui sa renunti la dieta, specialistii sunt de parere ca aceasta iti face mai mult rau decat bine.

Dietele provoaca depresie

Dietele necesita o cantitate nejustificabila de timp, energie si vointa. Pentru a reusi sa duci la bun sfarsit o dieta este nevoie sa faci anumite sacrificii si de cele mai multe ori renuntarea la alimentele pe care le iubesti te face sa intri in depresie.

Nu produce rezultate de durata

Apoximativ 20% dintre cei care tin o dieta reusesc sa-si mentina greutate la un an dupa ce au renuntat la regim. Specialistii sustin ca este mai bine sa nu urmezi o dieta drastica daca nu te poti tine de ea pe termen lung. O sa-ti faca mai mult rau pe viitor.

Dieta creste pofta de mancare

Dieta care functioneaza prin limitarea anumitor alimente, nu face decat sa creasca pofta de mancare si duce la mancatul in exces. Mai bine renunti definitiv la o astfel de dieta, nu faci decat sa te chinui si nu vei ajunge niciodata la rezultatul dorit in ritmul asta.

loading...
Share Google+ Pinterest