La ce varsta se gandesc barbatii sa se casatoreasca


Varsta la care barbatii incep sa se gandeasca la casatorie conteaza foarte mult, insa sunt si cateva elemente care sunt influentabile:

Dorinta de a se casatori ii cuprinde pe cei mai multi dintre acestia in functie de anumite momente legate, in general, de educatie si cariera. Conform studiilor, cei mai multi absolventi de liceu se gandesc la casatorie ca fiind posibila pe la 24 de ani.

Absolventii de facultate se gandesc la casatorie in jurul varstei de 26 de ani insa perioada potrivita pentru casatorie nu dureaza foarte mult.

Barbatii care au studii universitare sunt dispusi sa se casatoreasca cu femeia potrivita pana in jurul varstei de 33 de ani, iar dupa ce acest prag este depasit, sansele casatoriei incep sa scada, pentru ca acestia incep sa se obisnuiasca cu stilul de viata in care nu exista o femeie fata de care sa aiba responsabilitati foarte mari.

In functie de progresul in cariera, dar si de studiile post-universitare, majoritatea absolventilor considera ca varsta cea mai potrivita pentru casatorie este intre 29 si 33 de ani. Dupa 33 de ani, sansele pentru casatorie mai raman valabile inca cinci ani; insa, dupa 38 de ani, sansele scad drastic.

loading...
Share Google+ Pinterest