Cea mai ciudata postare pe Facebook? O femeie dezvaluie mesajul ciudat pe care l-a primit de la un barbat pe care l-a sarutat o singura data intr-un bar! Nu o sa-ti vina sa crezi ce a scris!

Este un adevar universal valabil faptul ca nu postezi mai nimic niciodata pe pagina de Facebook a unei persoane care iti este straina, cu exceptia zilei sale de nastere.

Cu toate acestea, un barbat nu a inteles acelasi lucru a lasat un mesaj ciudat pe pagina lui Catie Hayes din Greenwood, Indiana, pe care o cunoscuse cu o seara inainte intr-un bar, cu ocazia zilei sale de nastere.

Catie sustine ca nu s-a intamplat nimic intre cei doi in afara faptului ca ea l-a sarutat pe barbat o singura data.

"Mi-a facut placere sa te cunosc. Cred ca esti o persoana uimitoare si iti doresc tot binele din lume. Bucura-te de restul verii. Si spune-le prietenilor ca, indiferent ca au fost cam duri, este ok. Si inteleg. Prietenii trebuie sa aiba grija unii de ceilalti.

Insa ce nu si-au dat seama este ca...noi doi ne-am inteles foarte bine. Sau asta am crezut eu. Este frumoasa. Si m-am simtit bine cu tine. Orice barbat (sau femeie) ar fi norocos sa te aiba.

Sper sa gasesti pe cineva special care sa te iubeasca. Meriti sa fii fericiti. Si asta merita si prieteii tai. Iti doresc tot binele! Vorbim mai tarziu.

Imi pare rau ca nu ti-am putut da numarul meu de telefon, serios, tocmai mi-am vandut telefonul si nu mai comunic in acest fel. Pana acum a fost unimitor.

Oricum, daca vrei sa ma vezi din nou, sunt gata. Scrie-mi pe Facebook daca vrei. Voi veni alergand. Pentru ca...acel sarut a fost uimitor. Acela in care am fost doar noi doi. Nu primul, in care prietenii tai strigau "Sarut-o! Sarut-o!". Cuvintele nu pot descrie cat m-am distrat in acel moment. Multumesc pentru asta.

Scrie-mi cand te trezesti. Sper sa am ocazia sa va cunosc pe toti mai bine. Pareti super", a scris barbatul in mesaj. 

Catie a impartasit mesajul ciudat pe Twitter.

loading...
Share Google+ Pinterest