Mananci banane la micul dejun! O idee cat de poate de proasta

Pentru cei care dimineata nu au timp sau chef sa manance un mic dejun asezati la masa, o banana pare ideea salvatoare. insa bananele ar fi de fapt cea mai proasta alegere pentru sanatate, scrie 7sur7.be, citat de agerpres.ro.

Conform doctorului Daryl Gioffre, creatorul AlkaMind, program de dieta de detoxifiere ce vizeaza pastrarea corpului la un nivel cat se poate de putin acid prin consumul de alimente potrivite, bananele, fructe care par atat de sanatoase, sunt de fapt daunatoare sanatatii.

Desi bogate in potasiu, fibre si magneziu, bananele contin si mult zahar. Potrivit doctorului Gioffre, acest lucru submineaza regimul alimentar din cursul intregii zile. Desi o banana ofera o reala inviorare, numai consumarea ei la micul dejun nu asigura energia necesara pana la pranz. in plus, zaharul pe care il contine are ca efect acidifierea corpului, ceea ce poate duce la o inflamatie sau la o indigestie. Daryl Gioffre arata ca, daca flora intestinala nu functioneaza in mod optim, tendinta de ingrasare este mai mare.

 

loading...
Share Google+ Pinterest