Top 3 zodii incompatibile in cuplu

Incompatibilitatea în cuplu nu e cauzată neapărat de cele două persoane implicate în relație. Vine natural, odată cu trăsăturile celor doi. În primul rând, există nepotriviri de personalitate, unul e vulnerabil, iar celălalt profită, unul e încăpățânat, iar celălalt e dificil; în al doilea rând, pot fi nepotriviri de gusturi muzicale, culinare, sentimentale, sexuale etc. Cel mai bine este să căutăm o persoană potrivită caracterului nostru și după tiparele noastre umane.

 

Gemeni – Varsator

Caracterul deschis al Gemenilor este considerat deranjant pentru Vărsători. Mereu cu întrebări obositoare de pus și concluzii de tras, Gemenii caută relații incitante, care să îi provoace. Vărsătorii dau semne că le-ar putea face față, dar odată ce ajung să se cunoască mai bine, iese un adevărat dezastru. Vărsătorii se laudă cu ce nu au, vor să lase impresia că nimic nu le poate sta în cale și vin cu idei bune pe care nu le pun niciodată în aplicare. Vărsătorii rețin Gemenii din explorarea vieții.

Rac – Fecioara

O relație dăunătoare între cei doi. Începutul e promițător, dar se distruge treptat. Nativii Fecioară sunt plini de surprize și nu sunt demni de încredere. Deși spun în gura mare că iubesc, demonstrează contrariul. Vor profita de naivitatea Racilor și îi vor trata ca pe o opțiune. Racii, pe de altă parte, nu pun prea multe întrebări și merg pe principiul că ce nu știu nu îi afectează. Nu există comunicare în relație și nu își dau interesul să fie bine. Fiecare așteaptă ca celălalt să facă primul pas.

Pesti – Balanta

Peștii au impresia că nimeni nu este bun pentru ei. Găsesc în fiecare persoană defecte și nu apreciază gesturile drăguțe. Relația amoroasă cu Balanțele practic nu există. Le folosesc drept ustensile și le caută doar când au nevoie de ele. Balanțele se conformează oricărei relații, de frică să nu rămână singure. Odată ce s-au obișnuit cu situația, pot continua astfel la nesfârșit.

Sursa

loading...
Share Google+ Pinterest